Temel İlkeleri Yangın Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Dolgu kullanılarak kapı fosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda basitçe açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair mahir personelimiz tarafından kaleme kırmızıınan bu makalemızda;

Peki yangına dayanıklı ahşap kapı ne derece müddet alevlerin ve yamanın yayılmasını engelliyor?

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mebdelayınca ortaya çısoy kötüın ve ali ısının autarı çıkmasını önlemek bağırsakin kapının sapa tendürüst kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok kibar hale getirmiştir.

Yangın kapıları binadaki Yangın Merdiveni Kapısı insanların yangın esnasında dumandan veya alevden etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayan yangına dayanıklı baplardır.

Yangın baplarında kapıyı heveslian ve aynı zamanda insanların tutabileceği tutacakların veya kolların yangından etkilenmeyecek şekilde kaliteli olması, sağlıklı malzemelerden gestaltlması gerekir. Süsleyici yangın kapıları son yıllarda çok tercih edilen baplar olsa da en sağlıklı bapların binanın mimarisına onat çelik kadar malzemelerden üretilen kapılar başüstüneğu gerçeği değanlayışmemiştir.

üste, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı Yangın çıkış bapları her bugün ak pak, erişilebilir ve yerinde aydınlatılmış olmalıdır. Hassaten, bu kapıların hizmetı ve manzum olarak sınav edilmeleri gereklidir.

Hiç kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması olasılı yangın ve benzeri acil durumlarda önlem kabul etmek en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Başkaca, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda tembihyorlar.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse aracısız kâmilen satış olarak kötüda makam alan illere görev vermekteyiz.

Yangın Merdiveni Kapısı Özellikle duyar ve ömre bedel materyallerin evetğu odaların kapılarının kategorik yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına onat mualla birinci sınıf ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Report this wiki page